FIF Pétanque

Lorry Cup

Invitation til Lorry Cup

FIF Lorrry Cup 2023

Lorry Cup, hvad der det?

Da klubben startede i 1988, havde vi nogle få baner lige ved Lorry i Allégade. Deraf navnet, som vi beholder til erindring om vores historie.

En traditionsrig populær turnering som vi i 2023 holder på mandage fra 26. juni til og med 31. juli . Alle kan møde op og deltage på de mandage kl. 17.00, hvor indskrivningen starter. Kl. 17.30  sker lodtrækning mellem de tilmeldte og turneringen går i gang. Det er muligt at købe øl, vand og vin, ligesom et lotteri gør det muligt for dig at tage en pæn pengepræmie med hjem.

Kom og nyd en lun sommeraften med os!

Hvordan spilles der?

Sidste år lavede vi lidt om på reglerne. Ved lodtrækning finder vi di makker(e), som du spiller med hele aftenen. De hold der dannes fordeles i grupper med 4 hold i hver, hvor alle spiller mod alle, altså du er garanteret 3 kampe. Der spilles på tid for at få en harmonisk afvikling af turneringen. Det hold, der vinder sin gruppe, får en god vinpræmie.

Parkering

  • Parkeringszonen omfatter alle offentlige veje på Frederiksberg (også P-pladsen ved skolen, nabo til Stadion).
  • Parkeringsreglerne gælder fra kl. 07.00 til 24.00 på hverdage og fra kl. 07.00 til 17.00 om lørdagen i parkeringszonen. Der er fri parkering om søndagen og på helligdage.
  • Parkering skal registreres ved parkeringen (uanset at de første 2 timer er gratis), enten digitalt via en app på din mobiltelefon, med selvbetjening på frederiksberg.dk eller i parkeringsautomater.
  • De første 2 timers parkering koster 0 kroner. Du skal betale fra det tidspunkt, hvor du parkerer bilen. De to første timer betaler du nul kroner for.  Derefter er der timebetaling. Det koster henholdsvis 15, 35, 60 og 85 kroner for 3., 4., 5. og 6. time.
  • Mulige P-apps: Easy Park, Apcoa Flow, OK, Parkman og sikkert flere.

    Hvis du parkerer flere gange på Frederiksberg, vil din betaling starte, hvor du sidst sluttede. Har du eksempelvis brugt én time til 0 kr., vil du ved næste parkering, have en time til 0 kr. tilbage, hvorefter du skal betale 15 kr. for den 3. time.

FIF Info

Baner

Sønderjyllands Alle 6, Frederiksberg

© Copyright FiF Pétanque 2023