FIF Pétanque

Hold og turneringer

Vi spiller mod andre klubber

Vi spiller i 2022 med i 3 turneringer, der er i regi af Dansk Pétanque Forbund (DPF) og Danske Gymnastik- og Idtrætsforeninger (DGI).

Hertil kommer, at du kan deltage i Stafetten som person.

Turneringer under Danske Pétanque Forbund (DPF)

Serie og Regionalhold

Serieholdet er vores fornemste hold, som du ikke kan melde dig til. Holdlederen vælger selv sine 9 spillere plus reserver.
Regionalholdet består af 7 spillere. Der spilles mod flere klubber samme dag. En kamp har 2 runder, først 3 tripler og dernæst 4 doubler og 1 single.

Veteran Cup

Holdet består af 5 medlemmer og der spilles 2 kampe. Først 1 double og 1 triple. Dernæst 2 doubler og 1 single. Holdlederen sætter hvem, der spiller sammen. Vi er normalt inddelt i grupper på 4 klubber, der spiller alle mod alle, ude og hjemme dvs i alt 6 aftener med socialt samvær og spænding sammen med spillere fra andre klubber.

Turneringer under Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI)

4-mandsturneringen

Holdet består af 4 medlemmer og der spilles 2 kampe. Først 2 doubler. Dernæst 1 triple og 1 single. En lodtrækning afgør, hvem, der spiller sammen. Vi er normalt inddelt i grupper på 4 klubber, der spiller alle mod alle, ude og hjemme dvs i alt 6 aftener, hvor vi prøver vores talent af mod andre end dem vi normalt spiller med.

6-mandsturneringen

Holdet består af 6 medlemmer og der spilles 3 kampe. Først 2 tripler. Dernæst 3 doubler og til sidst 6 singler. En lodtrækning afgør, hvem, der spiller sammen. Vi er normalt inddelt i grupper på 4 klubber, der spiller alle mod alle, ude og hjemme dvs i alt 6 aftener hvor vi prøver vores talent af mod andre end dem vi normalt spiller med.

Stafetten

Alle klubber i vores område holder i sæsonen en turnering på en tirsdag kl. 17.30, hvor der spilles 3 kampe. Man får en makker ved lodtrækning blandt de, der er kommet fra andre klubber.

Datoer findes på: Aktiviteter>Spillekalendere>DGI eller se nedenfor.

Klubadresser findes på: Aktiviteter>Klubadresser

Vi forsøger at finde et system, så man kommer i kontakt med andre, der har tænkt sig at deltage en bestemt dag.

Hvordan kommer du med?

Du skal bare melde dig til uanset, hvordan, du synes, du spiller, altså ikke tvivle på, om du er god nok. Bare du er fuldgyldigt medlem af FIF. Du er omgivet af søde, venlige kammerater og du kan kun forbedre dit spil ved at være med ude.
Du har indflydelse på dine ønsker. Nedenfor er en formular, hvor du kan angive hvilke hold, du vil deltage på altså max. 3. De erfarne holdledere vil herefter fordele de tilmeldte, så du kommer på et hold, hvor du kender nogen forvejen.
Er du ikke tilfreds med din placering, finder vi en anden løsning.

Vore egne turneringer

Vi åbner og lukker sæsonen ved en turnering med 3 runder, hvor vi bare kommer og er med i den sædvanlige hygge, dog alligevel seriøst. Der er præmier at vinde. Tilsvarende turneringer er der også i sæsonen, når der er en god anledning.

De mere alvorlige er vores klubmesterskaber, der begynder lidt inde i sæsonen, når vi er kommet lidt i træning. Alle kan deltage, bare mød op på dagen
Mesterskaberne består af:
Triple
Double
Mixed double
Single og
Skydning

Kom og vær med, vind en medalje, et billede på dette site og indskrivning i analerne.

Invitationer fra andre klubber

Nu vi har fået gang i vores site, er det webmasterens ønske (endnu ikke godkendt af bestyrelsen), at når vi får invitationer til turneringer i andre klubber, kan de vises her på sitet med indbydelsen samt mulighed for at downloade den.

Man kunne prøve om det var muligt, at man kunne lægge et signal ind via vores mail (kontakt@fifpetanque.dk), om at man var interesseret i den pågældende turnering. Denne tilkendegivelse kunne vises her, så man kan finde sammen med andre med samme ønske.

FIF Info

Baner

Sønderjyllands Alle 6, Frederiksberg

© Copyright FiF Pétanque 2023