FIF Pétanque

Kontakt os

Frederiksberg Stadion fra luften. Lidt oppe til højre, vores baner. I bunden mulighed for parkering.

Hold og turneringer

Leder du efter sjov og udfordrende sport? Bor du i på Frederiksberg, i København eller i Københavnsområdet? Er du ikke aktiv i sport endnu eller leder du efter en sport, der passer til dig? Så skal du vide, at vi ønsker dig hjerteligt velkommen i FIF Pétanque.

Petanque er et spil en sport for mennesker i alle aldre, i alle størrelser, for såvel kvinder som mænd. Det kan spilles som rent hyggespil og eller turneringsspil på højt plan.

Hovedreglerne læres på fem minutter, men der er udfordringer både i teknik, strategi og taktik. Et spil med drama og tankevirksomhed.

Petanque kræver ikke særligt udstyr (tøj, sko), men blot at man kan holde og kaste en kugle ud på banen og der ikke skal ret meget kraft til.

Du kan løbende udvikle dig som spiller hele tiden for Petanque er en sport hvor præcision, taktik og koncentration betyder mere end muskelkraft og kondition.

Vil du se hvor langt du kan nå, så gå på YouTube og søg på ”pétanque”. Der er masser af videoer, idet kampene i Frankrig ofte vises på TV. I Danmark er vi lidt bagud. Vi så meget lidt til, at VM i 2022 blev holdt her i Danmark.

Stemningen blandt vores medlemmer er altid behagelig, men fanatisk under kampe, turneringer og på konkurrencedage. Derudover er der dage, hvor du kan spille og træne frit. Der er noget for enhver smag.

Petanque er underholdende både for spillere og tilskuere et morsom meget varieret spil, hvor situationen hele tiden ændrer sig.

Du foretrækker måske ”hyggespil”, det sociale samvær og at du får rørt dig fysisk. Du får masser af muntre timer og gode kontakter, og det handler ikke altid om at vinde, men at have det sjovt sammen.

Der er et væld af information om FIF Pétanque på vores hjemmeside fifpetanque@dk. Gå en tur og se alt om os.

FIF Info

Baner

Sønderjyllands Alle 6, Frederiksberg

© Copyright FiF Pétanque 2022

© Copyright FiF Pétanque 2022