FIF Pétanque

Sidste nyt fra FIF Pétanque

FIF's klubmesterskab i double 2022

Ni hold blev vi. Tre puljer á tre hold. Otte hold videre i et meget specielt cup-system. Kun et hold altså ude efter puljespillet. I cuppen møder en puljevinder så en 3´er fra en anden pulje, som her, hvor en 3´er så slår en 1´er. Ærgerligt, men that´s life.
Dagens semifinaler: 1) John Thordrup & Erik Karstenskov tabte 5-13 til Kirsten Hacke & Regin Zimmermann – der dermed var finaleklar. 2) Manja Kappel & Anders Engberg vandt 13-11 over Lisbeth Edvardsen & Lars Juul. Manja og Anders til finalen.
Finalen vandt Manja & Anders 16-6 over Kirsten & Regin. Kampen om bronzen vandt Lisbeth & Lars 13-9 over John & Erik.
Der var rigtig mange jævnbyrdige kampe, hvoraf flere trak ud, så der gik hewlt usædvanligt ni timer før de nye klubmestre var fundet. Ni hold er et mareridt for en turneringsleder, men med spillernes positive indstilling fik vi afviklet et både velspillet og spændende klubmesterskab.

Guld og klubmester: Manja Kappel og Anders Engberg.

Sølv: Kirsten Hacke og Regin Zimmermann.

Bronze: Lisbeth Edvardsen og Lars Juul. 
LJ

FIF's klubmesterskab i triple 2022.

Vi fik afviklet klubmesterskabet uden den store tilstrømning. Men masser af spænding og godt spil.

Vi fik en god og spændende finale mellem Kirsten Hache, Angela De la Rosa og Finn Jensen og Manja Kappel, Lisbeth Edvardsen og Lars Juul.

Foran 12-4 var Manja & Co på klar sejrskurs, men pludselig var stillingen 12-10 inden kampen sluttede 13-10.

Kampen om bronze stod mellem Mona Jensen, Frank H. Pedersen og Robert Linton, de mødte Ebba Wenning, Karen Jensen og Anders Engberg. Her var der ingen tvivl om udfaldet, Mona & Co vandt 13-4.

Guld: Lisbeth Edvardsen, Manja Kappel og Lars Juul.

Sølv: Kirsten Hache, Angela De La Rosa og Finn Jensen.

Bronze: Mona Jensen, Frank H. Pedersen og Robert Linton.

Når sølvvinderne får lidt flere kampe på CV´et og især lidt mere taktisk forståelse, så bliver de endnu bedre og “farlige” modstandere. Det var en meget flot turnering, de spillede.

Lisbeth sørgede for dejlig proviant & kaffe til frokostpausen, vejret var nærmest lidt for hedt, og vi fik en dejlig lørdag på Frederiksberg med godt seks timers intenst petanque.

LJ

DPF Sommerlandsturneringen 2022. FIF Petanque spiller i DK-Serien, pulje 4.

Første runde gav 3 mp (tre matchpoint) der betød vi lå a point med to andre klubber. Vi spillede første rundes tre matcher på hjemmebanen. Vi var vel en smule skuffede efter de ”kun” 3 mp! Hedebo 4 lå i førerposition med 6 mp efter runden, KPK lige efter med 5 mp, så lå vi tre klubber på 3 mp, Aakirkeby, Viking og FIF. Herfølge havde 2 mp mens Amager P96 og Torslunde/Ishøj hver havde et enkelt point og slutte puljens otte hold.

 

Anden runde blev spillet på P96 nye, flotte anlæg. Imidlertid var hallen lukket på grund af en mulig byggeskade, men banerne fungerede, ligesom et telt med køleskab mm, og hvor området idræts-cafeteria forsynede os med bl.a. lækre, flotte sandwich. Vi hentede flotte 6 match point i weekenden.

 

Lørdagens første match dominerede vi fuldstændig. Vandt de tre tripler og to doubler, mens singlen gav nederlag. 5-1 til FIF. Næste kamp var mod førerholdet, Hedebo 4. De to doubler og singlen gav sejre, tre sejre, mens vore tre tripler alle tabte, den sidste med  tætte13-12, en spændende kamp, vi godt kunne have vundet. Nu kom der så 3-3 på resultattavlen, en absolut godkendt lørdags indsats med 3 mp. Vi spiller jo med syv spillere + har en indskiftningsspiller eller to klar på sidelinjen. Holdet spillede flot lørdag.

 

Søndagens to matcher var mod os ukendte hold. Den første mod  Torslunde/Ishøj, den næste mod TP Herfølge. Hvordan ville vi klare os mod de to nye modstandere?

Kampen mod Torslunde/Ishøj blev umådelig spændende. Vi har før tabt de tætte kampe. Her var det vores tur til at vinde de tætte kampe. Hør bare: Tripel 1 vandt 13-11, double 2 vandt 13-12, tripel 2 vandt 13-11 – præcis som også tripel 3 vandt 13-11. Matchen dermed vundet 4-2. 2 mp!  En fin start på søndagens spil. Og vi spillede solidt og rigtig fint.

Dagens anden kamp var mod TP Herfølge. Nye gode spillere mødte vi her.  Tripel 1 vandt 13-11, double 1 13-4 og singlen blev vundet 13-11. Tre sejre og tre tabte kampe = 3-3 og igen en uafgjort match.

FIF's klubmesterskab i mix-double 2022

Ni veloplagte hold stillede op og vi fik lavet en turnering så alle blev holdt i gang inden de otte af holdene gik i cup-systemet.

Kvartfinalerne:
Lisbeth Edvardsen & Anders Engberg – Angela De La Rosa – Flemming Sørensen 13-4
Mona Jensen & Frank Pedersen – Kirsten Hacke & Regin Zimmermann 13-8
Marianne Anderson & John Thordrup – Ebba Wenning & Robert Linton 13-11
Manja Kappel & Lars Juul – Else Green & Per Ehlers 13-5

Semifinalerne:
Lisbeth & Anders – Mona & Frank 13-8
Manja & Lars – Marianne & John – 13-10

Finalerne
Om guld: Lisbeth & Anders – Manja & Lars 13-8
Om bronze: Marianne & John – Mona & Frank 13-9

Lisbeth Edvardsen og Anders Engberg er dermed de første, der kommer på listen over klubmestrene i 2022.
Det blev en lang dag, start kl. 9 og slut helt tæt på 17:30. Men ingen tvivl om vi fik en dejlig dag, godt vejr, skiftende baner og vi sluttede de rigtige medaljevindere på dagen, og med den fine overraskelse, at Marianne og John vandt bronzen.
Næste klubmesterskab er lørdag den 25. juni, her i tiplen, kongedisciplinen i petanque! Vi håber flere af de nye spillere igen møder op og skaber både spænding og nye overraskelser!
LJ

Læs her om:

FIF’s klubmesterskab i double 2022

FIF’s klubmesterskab i triple 2022.

DPF Sommerlandsturneringen

FIF’s klubmesterskab i mix-double

FIF Info

Baner

Sønderjyllands Alle 6, Frederiksberg

© Copyright FiF Pétanque 2022